Portal Audiovisual de la Universidad de Alicante-Deu anys del Pati de la Ciència
Logo Portal Audiovisual UA

Ciencias
Deu anys del Pati de la Ciència
Deu anys del Pati de la Ciència

Autor: Coordinadora: Isabel Abril (Departament de Física Aplicada, Universitat d'Alacant), Assesor: Rafael García Molina (Universidad de Murcia)

Institución / Empresa: 

Año: 2015

Duración: 00:12:29.36

Actores: 

Enlaces: 

Fecha grabación: 05/05/2015 11:05:50


Descripción: Experiències científiques per als xiquets de l'Escola d'Estiu de la Universitat d'Alacant El Pati de la Ciència és un conjunt d'activitats per a divulgar la ciència de manera divertida i amena. Reivindiquem una ciència divertida i pròxima, que siga capaç d'il·lusionar i divertir els xiquets que participen en l'Escola d'Estiu de la Universitat d'Alacant. Amb aquesta forma nova, divertida i amena de divulgar la ciència, esperem que els xiquets gaudisquen, aprenguen i obtinguen una visió més atractiva de la ciència. Coordinadora: Isabel Abril (Departament de Física Aplicada, Universitat d'Alacant) Assesor: Rafael García Molina (Universidad de Murcia)
Enlace: http://aplicacionesua.cpd.ua.es/album/educacion.asp?idfoto=147105&pagina=94&menuora=2

Matemática,Divulgación científica,Química,Física


Licencia Creative Commons           Icono de conformidad con el Nivel Triple-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI           Transicional XHTML 1.0 Válido           CSS Válido    
Inicio Correo electrónico
Universidad de Alicante
Aviso Legal     © Universidad de Alicante 1996-2018