LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
TESIS DOCTORALS RSS 0.91 RSS
 
 

 
Dialnet
 
Hemeroteca virtual que dóna accés als continguts de les principals revistes espanyoles de totes les disciplines i estableix diversos serveis en relació amb la difusió d'aquests continguts. Entre les seues opcions permet la cerca limitant per tesis.
 
 
Pàgina destinada a tesis de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes
 
La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes ofereix l'oportunitat d'acollir en el seu domini totes les tesis en llengües hispàniques o sobre llengües hispàniques defensades amb èxit en qualsevol país del món.
 
 
Repositori que conté les tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes.
 
Repositori cooperatiu que conté, en format digital, les tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes. Permet la consulta remota a través d'Internet del text complet de les tesis, així com realitzar recerques per autor, director, títol, tema de la tesi, universitat i departament en què s'ha llegit, any de defensa, etc. Gestionen aquest repositori el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) i el Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA), i està patrocinat per la Generalitat de Catalunya.
 
 
RUA (Repositori de la UA)
 
Col·lecció de tesis doctorals de la Universitat d'Alacant que pretén reunir la totalitat de les tesis doctorals en accés obert generades al si d'aquesta Universitat.
 
 
Teseo (Base de dades de tesis)
 
Teseo és una base de dades amb la informació de les tesis doctorals des de l'any 1976. Aquesta pàgina està creada per a permetre al futur doctor introduir les dades de la seua tesi en el sistema. El sistema controlarà els diferents passos pels quals passa la tesi, i una vegada aprovada aquesta, quedarà emmagatzemada en el sistema de consulta TESEU per a poder ser consultada des d'Internet
 

 
Otras secciones de Filologia catalana
Arxius i Biblioteques Assemblees, congressos i conferències Bancs d'imatges Bases de dades
Blogs Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access Recerques en el catàleg Diccionaris, Enciclopèdies...
Editorials i llibreries Llibres electrònics Organismes, associacions i centres d'investigació Altres guies temàtiques
Portals temàtics Recursos per a la docència Revistes electròniques
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros