LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
PORTALS TEMÀTICS RSS 0.91 RSS
 
 

 
 

 
 
Ausiàs March
 
Portal temàtic d'Ausiàs March del IVITRA
 
 
Autors Clàssics de la Corona d'Aragó
 
Portal d'autors clàssics de la Corona d'Aragó del IVITRA
 
 
Base de dades de la UA sobre escriptors valencians
 
Projecte de recerca: Dades biobibliogràfiques dels escriptors valencians actuals (1968 - 1998).
 
 
Biblioteca d'autor Ausiàs March
 
En aquesta Biblioteca d'Autor oferim, a més d'unes síntesis actualitzades de la biografia i l'obra d'Ausiàs, un repertori de les edicions i traduccions del seu poemari, així com un altre dels estudis sobre l'autor i la seua producció poètica, des dels quals es pot accedir, en alguns casos, a les versions digitals corresponents. Complementen aquesta iniciativa una sèrie de recursos en imatge i en àudio.
 
 
Biblioteca d'obra /Tirant lo Blanc/
 
El Tirant lo Blanc és l'obra més representativa de les lletres valencianes, una novel·la que transcendeix de la simple narració de cavalleries per oferir-nos l'univers i la cultura de l'home medieval. El seu autor, Joanot Martorell, cavaller valencià del segle XV, ens va llegar una obra riquíssima, presentant-nos la figura d'un heroi que aconsegueix el somni de la cavalleria medieval: l'alliberament de Constantinoble de mans dels turcs i la conversió al cristianisme de tota la Mediterrània.
 
 
Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes
 
Projecte d'edició digital del patrimoni bibliogràfic, documental i crític de la cultura espanyola i hispanoamericana. La biblioteca és un fons bibliogràfic i documental que a través de la xarxa ofereix en l'actualitat accés lliure als seus fons, compost per milers de registres bibliogràfics en diferents modalitats (text, imatge, vídeo, àudio i formats combinats).
 
 
BILICAME. Corpus bibliogràfic digital de la literatura catalana de l'edat mitjana
 
Base de dades bibliogràfica sobre literatura catalana medieval en procés de construcció, que actualment abraça els autors i obres més rellevants del segle XV valencià: Ausiàs March, el 'Tirant lo Blanc', Jaume Roig, Bernat Fenollar i els escriptors dels seu cercle, Isabel de Villena i Joan Roís de Corella. La base està elaborada pel Grup de recerca de Literatura Catalana Medieval (LICATMED) de la Universitat d'Alacant.
 
 
Càtedra Màrius Torres
 
La Càtedra Màrius Torres (CMT) és fruit de la col·laboració entre l'Aula Màrius Torres i la Universitat de Lleida, i és impulsada per un grup de professors del Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la UdL, dedicats a l'estudi de la literatura catalana contemporània i interessats en l'aplicació de les noves tecnologies a la conservació i difusió del patrimoni cultural.
 
 
CIM: Cançoners impresos i manuscrits
 
CIM: Cançoners impresos i manuscrits: descripcions codicologiques.
 
 
Curial e Güelfa
 
Portal temàtic Curial e Güelfa del IVITRA
 
 
Enric Valor Poliglota
 
Portal temàtic d'Enric Valor Poliglota del IVITRA
 
 
Fundació Joan Brossa
 
Pàgina de la Fundació dedicada a l'escriptor Joan Brossa, amb el propòsit de promoure i conservar l'obra del poeta i difondre el seu missatge com a objectius principals.
 
 
Fundació Josep Pla
 
Pàgina Web de la Fundació Josep Pla.
 
 
Fundació J.V. Foix
 
Pàgina web de la Fundació J.V. Foix.
 
 
Grup d'Estudis de Literatura Catalana Contemporània (GELCC)
 
El Grup d'Estudis de Literatura Catalana Contemporània, en actiu des de fa mes de vint anys, està constituït majoritàriament per professors i investigadors del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona i incorpora també investigadors de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona. La recerca GELCC comprèn la història de la literatura catalana des del segle XIX fins a l'actualitat: l'estudi d'autors, moviments, corrents estètics, història dels gèneres literaris, plataformes de difusió i recepció de models forans, entre altres temes.
 
 
Institut Virtual Internacional de Traducció (IVITRA)
 
Web que allotja materials, edicions, recursos que són ben útils per a la recerca i la docència en la nostra titulació, i que corresponen a projectes de recerca concedits i adscrits al nostre dept. Per què no han posat tots els recursos que incloeen tots els programes de les nostres titulacions.
 
 
Jacob Xalabín
 
Portal temàtic de Jacob Xalabín del IVITRA
 
 
Jaume I
 
Portal temátic de Jaume I del IVITRA
 
 
LLETRA espai virtual de literatura catalana
 
Espai creat per la UOC dedicat a la literatura catalana en Internet.
 
 
Lletra: la literatura catalana a internet
 
Pàgina web Lletra, que oferia informació i documentació especialitzada en la literatura catalana, adreçada als lectors, professors, estudiants, professionals i, en general, a totes les persones interessades pel llibre i la lectura en català.
 
 
Lletres de batalles
 
Lloc web per a alumnes de secundària i batxillerat interessats a conèixer la guerra civil espanyola a través de testimoniatges d'autors catalans.
 
 
Llibres valencians
 
Portal de llibres valencians.
 
 
L'obra de Joan Salvat-Papasseit
 
Pàgina web de L'obra de Joan Salvat-Papasseit.
 
 
NARPAN
 
Espai virtual de literatura i cultura medieval, promogut pel Grup de literatura catalana medieval dels Departaments de Filologia Catalana de la UAB.
 
  Paginas: 1 2

 
Otras secciones de Filologia catalana
Arxius i Biblioteques Assemblees, congressos i conferències Bancs d'imatges Bases de dades
Blogs Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access Recerques en el catàleg Diccionaris, Enciclopèdies...
Editorials i llibreries Llibres electrònics Organismes, associacions i centres d'investigació Altres guies temàtiques
Recursos per a la docència Revistes electròniques Tesis doctorals
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros