LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
FILOLOGIA CATALANA RSS 0.91 RSS
 
 

Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access
 
 
Catàleg CBUC
 
Enllaç al catàleg col·lectiu de les biblioteques universitàries catalanes, un catàleg que té més de 3.400.000 registres bibliogràfics i dóna accés a més de 6.000.000 de documents físics conservats en més de 160 biblioteques.
 
 
Google Acadèmic
 
Enllaç a la pàgina de Google Acadèmic. Permet buscar bibliografia especialitzada d'una manera senzilla. Des d'un únic lloc podràs fer cerques en un gran nombre disciplines i fonts.
 
 
RUA (Repositori de la UA)
 
Col·lecció de tesis doctorals de la Universitat d'Alacant que pretén reunir la totalitat de les tesis doctorals en accés obert generades al si d'aquesta Universitat.
 
Diccionaris, Enciclopèdies...
 
 
Diccionari català-espanyol
 
Diccionari català-espanyol en línia en AULEX. Vocabulari compilat per Manuel Rodríguez Villegas.
 
 
Diccionari català-valencià-balear
 
Diccionari català-valencià-balear: obra comprensiva de la llengua catalana amb les variants que es donen a cada territori.
 
 
Optimot
 
Cercador d'informació lingüística sobre la llengua catalana
 
 
Termcat. Biblioteca terminològica.
 
La Biblioteca Terminològica del Termcat conté les citacions bibliogràfiques dels diccionaris, vocabularis, lèxics, cartells i tríptics que contenen terminologia en català, amb informació sobre el nombre de termes, les llengües, les definicions, les il¿lustracions, etc. S'hi pot accedir per títols, per autor o per àrea temàtica.
 
 
Cercador de noms (en català)
 
Pàgina de la Generalitat Catalana que permet saber com s'escriu correctament un nom en català. Inclou més de 2.000 noms amb les equivalències en castellà.
 
 
Diccionari en línia de termes normalitzats
 
Conté els neologismes tècnics i científics normalitzats en català pel Consell Supervisor del TERMCAT, amb la definició i les equivalències en altres llengües.
 
 
Termcat: Cercaterm
 
El Cercaterm del Termcat permet fer consultes terminològiques en diverses llengües per mitjà del mòdul de resposta automàtica.
 
 
Diccionari del Institut d'Estudis Catalans
 
Segona edició del diccionari de referència de la llengua catalana.
 
 
Traductor automàtic de català
 
Servei de traducció automàtica de la Generalitat de Catalunya del català a altres llengües, per a paraules o frases curtes.
 
 
Glossari termes universitaris de la UPF
 
Glossari universitari bilingüe català-anglès que permet trobar l'equivalent en anglès o en català de més de mil paraules o sintagmes de l'àmbit universitari i acadèmic.
 
 
Salt (Servicio de Asesoramiento Lingüístico y Traducción)
 
És un traductor que permet passar els textos del castellà al valencià i al revés, amb un mètode interactiu que minimitza els errors i garanteix una gran qualitat en els textos traduïts. El Salt és un corrector que, a més dels errors estrictament ortogràfics, detecta barbarismes, perífrasis incorrectes, locucions errònies, combinacions incorrectes de pronoms, faltes de concordança, etc.
 
 
 

 
 
Enciclopèdia en català
 
Nou projecte que intenta no ser una translació mecànica a Internet de la versió impresa, sinó que pretén desenvolupar un producte nou.
 
 
Directori de diccionaris i glossaris en línia bilingües
 
Directori amb més de 6.000 enllaços a diccionaris i glossaris en línia bilingües i multilingües que es poden consultar gratuïtament per Internet.
 
 
Pàgina de la UPF amb nomenclatura de termes universitaris (trilingüe)
 
Nomenclatura universitària trilingüe català-espanyol-anglès de la UPF de més de mil designacions d'òrgans, serveis, àmbits, cursos, programes, institucions o organismes de la UPF i del nostre entorn acadèmic i universitari.
 
 
Enciclopèdia catalana
 
Pàgina web de l'Enciclopèdia Catalana. L'Enciclopèdia té com a precedent la Gran enciclopèdia catalana.
 
 
Diccionari Apertium
 
Traductor català-castellà creat per la Universitat d'Alacant
 
 
Diccionari de l'Enciclopèdia Catalana
 
Diccionari català de l'Enciclopèdia Catalana
 
 
Cercador en català
 
Cercador en llengua catalana
 
 
(DOPV) Diccionari ortogràfic i de pronunciació del valencià
 
Diccionari ortogràfic i de pronunciació del valencià (DOPV) Es tracta d'una obra que, sense pretensions d'exhaustivitat, incorpora un extens lèxic de més de 75.000 paraules amb informació relativa a la variació morfologia de gènere i nombre, i especificació de la pronunciació en els casos en què l'ortografia no és transparent. (Feu clic en l'apartat Documents Normatius.)
 
 
(GNV) Gramàtica normativa valenciana
 
La GNV s'estructura en quatre grans blocs dedicats a l'ortologia, l'ortografia, la sintaxi i la flexió, i la formació de paraules. L'obra té un caràcter normatiu i descriptiu, en la mesura que intenta orientar sobre les formes més recomanables en els registres formals i en l'estàndard, però integrant les propostes normatives dins d'una descripció general de l'estructura de la llengua. (Feu clic en l'apartat Documents Normatius.)
 
Editorials i llibreries
 
 
Quiosc digital de revistes en català
 
Pàgina d'accés a revistes en català. No text complet.
 
  Paginas: 1 2 3 4 5 6
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros