LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
RECURSOS PER A LA DOCÈNCIA RSS 0.91 RSS
 
 

 
Enseña con imágenes (blog per al desenvolupament d'un nou ensenyament)
 
Blog creat per professors per al desenvolupament d'un nou ensenyament. L'educació audiovisual en xarxa col·laborativa és el seu repte. El que alguns poden entendre com una televisió educativa d'emmagatzematge o televisió IP (IPTV) configurada per professors que han fet el pas cap a l'ensenyament audiovisual i multimèdia participatiu i amb presència en la blogosfera i la vlogosfera (amb 'v' de vídeo blogosfera).
 
 
Hot Potatoes: elaboració d'exercicis basats en pàgines web
 
El programa Hot Potatoes és un conjunt de sis eines d'autor, desenvolupat per l'equip de la University of Victoria CALL Laboratory Research and Development, que et permeten elaborar exercicis interactius basats en pàgines web de sis tipus bàsics.
 
 
Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana
 
L'institut universitari és un organisme integrat per professors i investigadors universitaris que tenen com a objectiu comú fer recerques, impartir docència i emetre resolucions científiques sobre un camp especialitzat de coneixement.
 
 
Recopilació de contes en català
 
«Una mar de contes» és un projecte que té per objectiu oferir contes en català en Internet. Orientada cap a un públic interessat per l'educació, l'ensenyament i la cultura.
 
 
Unitat per a l'Educació Multilingüe
 
La Unitat per a l'Educació Multilingüe (UEM) naix, al si de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, com a resultat del conveni de col·laboració signat entre la Universitat d'Alacant i la Federació Escola Valenciana, i té com a objectiu oferir assessorament als centres educatius en matèria d'educació multilingüe i potenciar la investigació universitària sobre aquesta àrea.
 
 
Vine (material didàctic)
 
Vine és un material didàctic de suport a l'aprenentatge del valencià, especialment dissenyat per a l'alumnat nouvingut al sistema educatiu i que desconeix la nostra cultura i la nostra llengua.
 

 
Otras secciones de Filologia catalana
Arxius i Biblioteques Assemblees, congressos i conferències Bancs d'imatges Bases de dades
Blogs Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access Recerques en el catàleg Diccionaris, Enciclopèdies...
Editorials i llibreries Llibres electrònics Organismes, associacions i centres d'investigació Altres guies temàtiques
Portals temàtics Revistes electròniques Tesis doctorals
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros