LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
ARXIUS I BIBLIOTEQUES RSS 0.91 RSS
 
 

 
Biblioteca de Catalunya
 
Enllaç a la pàgina de la Biblioteca de Catalunya.
 
 
Biblioteca Digital Plurilingüe de la Mediterrània
 
Web de la Biblioteca Digital Plurilingüe de la Mediterrània
 
 
Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda
 
Pàgina Web de la Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda.
 
 
Biblioteca Valenciana
 
Creada el 1985. Es defineix com el primer centre bibliogràfic de la Comunitat Valenciana i té com a missió reunir, conservar i difondre el patrimoni bibliogràfic valencià, i també tota la producció impresa, sonora i visual de la Comunitat Valenciana i sobre la Comunitat Valenciana. Encarregada d'elaborar i difondre la informació bibliogràfica sobre la producció editorial valenciana i de mantenir la cooperació amb els serveis bibliotecaris de diferents àmbits. Elabora el catàleg col·lectiu de patrimoni bibliogràfic de la Comunitat Valenciana.
 
 
Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI)
 
La creació de BIVALDI, el seu posterior desenvolupament com repositori OAI (Open Arxives Initiative) i la seua participació en projectes nacionals com la Biblioteca Virtual del Patrimoni Biliográfico o internacionals com la Biblioteca Digital Europea (Europeana o EuropeanaLocal), constitueixen algunes de les mesures preses per la Biblioteca Valenciana per a resoldre, de la manera més satisfactòria possible, l'aparent contradicció internaexistent en el principi biblioteconómico de preservar uns materials bibliogràfics de la màxima importància i, simultàniament, donar-los a conèixer de la manera més àmplia.
 
 
Biblioteca Virtual del CSIC
 
Biblioteca Virtual. El punt únic d'accés als recursos electrònics del CSIC (bases de dades, revistes i llibres electrònics, portals, catàlegs, etc.). Si se selecciona l'apartat Catàlegs fa la cerca en els catàlegs següents: catàlegs CSIC COPAC Library of Congress SBN (Catàleg Col·lectiu de les Biblioteques Italianes) BIBSYS Union Catalog Rebiun Oxford University Libraries, Biblioteca Nacional d'Espanya, Melvy lBnF, Bibliothèque Nationale de France
 
 
Biblioteca Virtual Lluís Vives
 
La Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives és fruit d'un conveni entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa d'Universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives.Amb aquest acord es pretén, d'una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d'una altra, proposar i fer efectiva l'edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear. El portal ret homenatge a la figura de l'important humanista valencià Joan Lluis Vives per tot el que representa la seua obra en la cultura europea del Renaixement.
 
 
BNE (Biblioteca Nacional)
 
Institució bibliotecària superior de l'estat i capçalera del sistema bibliotecari espanyol. És centre responsable de la identificació, preservació, conservació i difusió del patrimoni documental espanyol i aspira a ser un centre de referència fonamental per a la investigació de la cultura hispànica. D'acord amb el seu estatut, dins de les seues funcions hi ha la de reunir, catalogar i conservar els fons bibliogràfics produïts en qualsevol llengua de l'estat o en altres idiomes, al servei de la investigació, la cultura i la informació.
 

 
Otras secciones de Filologia catalana
Assemblees, congressos i conferències Bancs d'imatges Bases de dades Blogs
Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access Recerques en el catàleg Diccionaris, Enciclopèdies... Editorials i llibreries
Llibres electrònics Organismes, associacions i centres d'investigació Altres guies temàtiques Portals temàtics
Recursos per a la docència Revistes electròniques Tesis doctorals
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros