LENGUA Y LITERATURA
Buscar
Avanzada
Buscar en:
  Lengua y Literatura
  Todos los directorios
  En google
  Novedades
Más visitados
Sugiera enlaces
Otros directorios seleccionados
Ciencias de la Salud
Ciencias Experimentales
Ciencias Jurídicas
Ciencias Sociales
Ciencias Técnicas
Economía y Empresa
Educación
Geografía
Humanidades
Óptica y Optometría
Trabajo Social
Más ...
FILOLOGIA CATALANA RSS 0.91 RSS
 
 

Arxius i Biblioteques
 
 
Biblioteca Virtual Lluís Vives
 
La Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives és fruit d'un conveni entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa d'Universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives.Amb aquest acord es pretén, d'una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d'una altra, proposar i fer efectiva l'edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear. El portal ret homenatge a la figura de l'important humanista valencià Joan Lluis Vives per tot el que representa la seua obra en la cultura europea del Renaixement.
 
 
Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda
 
Pàgina Web de la Biblioteca Guinardó Mercè Rodoreda.
 
 
Biblioteca Valenciana
 
Creada el 1985. Es defineix com el primer centre bibliogràfic de la Comunitat Valenciana i té com a missió reunir, conservar i difondre el patrimoni bibliogràfic valencià, i també tota la producció impresa, sonora i visual de la Comunitat Valenciana i sobre la Comunitat Valenciana. Encarregada d'elaborar i difondre la informació bibliogràfica sobre la producció editorial valenciana i de mantenir la cooperació amb els serveis bibliotecaris de diferents àmbits. Elabora el catàleg col·lectiu de patrimoni bibliogràfic de la Comunitat Valenciana.
 
 
Biblioteca de Catalunya
 
Enllaç a la pàgina de la Biblioteca de Catalunya.
 
 
Biblioteca Virtual del CSIC
 
Biblioteca Virtual. El punt únic d'accés als recursos electrònics del CSIC (bases de dades, revistes i llibres electrònics, portals, catàlegs, etc.). Si se selecciona l'apartat Catàlegs fa la cerca en els catàlegs següents: catàlegs CSIC COPAC Library of Congress SBN (Catàleg Col·lectiu de les Biblioteques Italianes) BIBSYS Union Catalog Rebiun Oxford University Libraries, Biblioteca Nacional d'Espanya, Melvy lBnF, Bibliothèque Nationale de France
 
 
Biblioteca Digital Plurilingüe de la Mediterrània
 
Web de la Biblioteca Digital Plurilingüe de la Mediterrània
 
 
BNE (Biblioteca Nacional)
 
Institució bibliotecària superior de l'estat i capçalera del sistema bibliotecari espanyol. És centre responsable de la identificació, preservació, conservació i difusió del patrimoni documental espanyol i aspira a ser un centre de referència fonamental per a la investigació de la cultura hispànica. D'acord amb el seu estatut, dins de les seues funcions hi ha la de reunir, catalogar i conservar els fons bibliogràfics produïts en qualsevol llengua de l'estat o en altres idiomes, al servei de la investigació, la cultura i la informació.
 
 
Biblioteca Valenciana Digital (BIVALDI)
 
La creació de BIVALDI, el seu posterior desenvolupament com repositori OAI (Open Arxives Initiative) i la seua participació en projectes nacionals com la Biblioteca Virtual del Patrimoni Biliográfico o internacionals com la Biblioteca Digital Europea (Europeana o EuropeanaLocal), constitueixen algunes de les mesures preses per la Biblioteca Valenciana per a resoldre, de la manera més satisfactòria possible, l'aparent contradicció internaexistent en el principi biblioteconómico de preservar uns materials bibliogràfics de la màxima importància i, simultàniament, donar-los a conèixer de la manera més àmplia.
 
Bases de dades
 
 
Teatre valencià 1936-2005
 
Base de dades de la producció en valencià de la literatura dramàtica contemporània en la Comunitat valenciana, oberta i en constant creixement. L'equip científic continua treballant-hi de manera continuada gràcies a l'ajuda de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i de la Universitat de València.
 
 
TRACES
 
Base de dades bibliogràfica sobre llengua i literatura catalanes.
 
 
Base de dades JSTOR
 
Portal d'accés a més de 700 textos electrònics subscrit per la Universitat d'Alacant sobre art, humanitats i ciències socials. Bases de dades accessible només amb connexió a la xarxa de la Universitat d'Alacant, al Campus o per connexió remota fora del campus.
 
 
Base de dades Web of Knowledge
 
Web of Knowledge (WoK) és una plataforma de l'empresa Thomson Scientific basada en la tecnologia web. Està formada per una àmplia col·lecció de bases de dades bibliogràfiques, cites i referències de publicacions científiques de qualsevol disciplina del coneixement, tant científic com tecnològic, humanístic i sociològic, des del 1945. (Bases de dades en consulta solament des del campus de la UA.)
 
 
Arxiu de revistes catalanes antigues
 
És un portal d'accés obert que inclou publicacions periòdiques tancades que han estat representatives dins la cultura i la societat catalana. És un dipòsit cooperatiu de preservació digital impulsat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).
 
 
Plataforma ProQuest Central
 
Base de datos multidisciplinar que abarca, entre muchas otras, las materias de lengua y literatura, artes e historia.
 
 
Base de dades de la UA sobre escriptors valencians
 
Projecte de recerca: Dades biobibliogràfiques dels escriptors valencians actuals (1968 - 1998).
 
Blogs
 
 
Enseña con imágenes (blog per al desenvolupament d'un nou ensenyament)
 
Blog creat per professors per al desenvolupament d'un nou ensenyament. L'educació audiovisual en xarxa col·laborativa és el seu repte. El que alguns poden entendre com una televisió educativa d'emmagatzematge o televisió IP (IPTV) configurada per professors que han fet el pas cap a l'ensenyament audiovisual i multimèdia participatiu i amb presència en la blogosfera i la vlogosfera (amb 'v' de vídeo blogosfera).
 
 
Blog El quadern gris de Josep Pla
 
El quadern gris va ser presentat a internet en format blog, el bloQG, el 8 de març del 2008, per iniciativa de l'associació Xarxa de Mots, i es tancà ahir, 15 de novembre, data de l'apunt final de Josep Pla en aquesta obra.
 
 
Recull de dites populars catalanes.
 
Recull de dites populars catalanes. Organitzats temàticament.
 
 
Blog sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en l'àmbit editorial.
 
Blog sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en l'àmbit editorial. En català
 
 
Refranyer català-castellà
 
Recopilació, des de diverses fonts, d'un refranyer català amb els equivalents en castellà. També inclou les variants i l'explicació del significat de cada refrany. A càrrec de Víctor Pàmies i Riudor.
 
 
RODAMOTS
 
Blog que ofereix poder rebre cada dia (de dilluns a divendres), per correu electrònic, un breu missatge amb una paraula o una expressió en català, amb el significat i un exemple d'ús.
 
 
Blog d'educadors
 
Comunitats d'educadors que comparteixen experiència i recursos per a l'ús d'Internet a l'aula.
 
 
Minimalia (frases universals cada dia en català).
 
Blog amb l'arxiu de les frases que s'envien diàriament al peu dels missatges del blog RODAMOTS, «cada dia un mot». Des del 2007 és també un butlletí independent que envia la frase del dia a tothom que s'hi vulga subscriure.
 
 
Dites i frases fetes
 
Recopilació de locucions, dites i frases fetes catalanes, en català, amb els equivalents en castellà. També inclou les variants i l'explicació del significat. A càrrec de Víctor Pàmies i Riudor.
 
Cercadors d'informació científica i acadèmica en Internet de lliure access
 
 
Xarxa de Lectura Pública Valenciana
 
Catàleg col·lectiu de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana formada per les biblioteques públiques de l'estat a la Comunitat Valenciana i les biblioteques municipals.
 
  Paginas: 1 2 3 4 5 6 Siguiente
 
2021 Copyright © 2003-2021 Universidad de Alicante Contacte con nosotros